Kuřecí řízky naklepeme a pokapeme 1 lžící citronové šťávy, jemně osolíme, opepříme a na každý řízek položíme 1 lístek šalvěje a plátek Sendvičového nářezu Váhala se sýrem, maso svineme a upevníme párátky. V tlakovém hrnci rozehřejeme 50 g másla a závitky ze všech stran opečeme. Na závitky nalijeme 1/8 l vody a 1/8 l bílého vína, hrnec uzavřeme a dusíme asi 6 minut. Pak ze závitků odstraníme párátka, upravíme je na předehřátou mísu a dáme do tepla. Do šťávy vmícháme 2 lžíce kysané smetany, trochu hladké mouky rozkvedláme v troše vody. Šťávu zahustíme, pak jen osolíme, opepříme a ochutíme sójovou omáčkou. Závitky přelijeme omáčkou a k tomu dáme nové brambory s petrželkou. Libuše Prokopová Fryčovice