Přihlášení

Koneční spotřebitelé

Nejste-li obchodní partner zadejte prosím své PSČ.
Zjistíme, jestli do vašeho regionu dovážíme.

Obchodníci

Jako náš obchodní partner se přihlaste zde.

Jste tady poprvé a máte zájem obchodovat?
Vyplňte tedy prosím kontaktní formulář, nebo volejte na tel.: +420 581 698 143.

Špekáčky na pivu

Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu

Složení

Na 4 porce:

 

·         8 špekáčků (Špekáček od Slaniny 680 g)

·         400 g oloupané žluté cibule

·         500 g kečupu

·         500 ml tmavého piva

·         50 g mírně pikantních feferonů

·         sůl

·         pepř

Návod na přípravu

Špekáčky nakrájíme na silnější kolečka, cibuli zbavenou tuhého kořínku rozkrájíme na klínky. Metličkou rozmícháme kečup s tmavým pivem, opepříme a směsí zalijeme špekáčky, cibuli a celé feferonky připravené v pekáči. Důležité je, aby suroviny byly zcela ponořené v omáčce a zakryté víkem. Pečeme pod pokličkou při teplotě 160 °C zhruba 60 minut. Pak vyzkoušíme, zda cibule změkla a zda je omáčka hustá. Pokud ne, odložíme pokličku a pokrm pečeme ještě 30 minut při teplotě 120 °C. Podle chuti přisolíme a podáváme s čerstvým chlebem.

Přejeme vám dobrou chuť.

Použité produkty

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Další informace