Přihlášení

Koneční spotřebitelé

Nejste-li obchodní partner zadejte prosím své PSČ.
Zjistíme, jestli do vašeho regionu dovážíme.

Obchodníci

Jako náš obchodní partner se přihlaste zde.

Jste tady poprvé a máte zájem obchodovat?
Vyplňte tedy prosím kontaktní formulář, nebo volejte na tel.: +420 581 698 143.

Svíčkové medailonky s Váhalovou slaninou

Svíčkové medailonky s Váhalovou slaninou
Svíčkové medailonky s Váhalovou slaninou

Složení

  • Vepřovou panenku
  • několik plátků Váhalovy slaniny nebo Dekor boku
  • několik větviček rozmarýnu
  • sůl

Příloha:

  • zelené fazolky
  • petrželka
  • máslo
  • menší cibulka
  • citrónová šťáva

Návod na přípravu

Panenku nakrájíme na špalíky cca 3 cm silné, osolíme, potřeme olivovým olejem. Špalíky zavineme do plátků slaniny, převázeme přírodním provázkem, přidáme zašpičatělou větvičku rozmarýnu. Pokud použijeme Váhalovu slaninu, povrch masa posypeme drceným pepřem. Na trošce oleje maso zprudka opečeme po obou stranách cca 3 minuty. Po opečení jej vložíme do trouby předehřáteé na 180°C, ponecháme cca 10 minut. Zelené fazolky vaříme 5 minut v osolené vodě, pak je rychle zchladíme ve studené vodě. Na pánvi osmažíme na másle cibulku dorůžova, přidáme fazolky a zakápneme citrónovou šťávou. Podáváme s opečenými bramborami.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Další informace