Bez lepku Vepřové Kuřecí Hovězí Tip na gril EAN Balení Spotřebujte do Náročnost Doba přípravy Vhodné na Ocenění Český výrobek Ocenění Český výrobek Ocenění Inovace Ocenění KLASA Ocenění Cechovní norma Ocenění Regionální potravina Ocenění Moravská brána
Objednávky ČR: 800 183 465581 698 129 / SR: 0800 042 026 Po-Pá 6.00-15.00 hod.

Silvestrovská živáňská

Složení

  • Váhalovy špekáčky
  • Váhalova slanina/anglická
  • Staročeská klobása
  • červená a žlutá paprika
  • červená cibule
  • sádlo
  • stroužky česneku
  • rozmarýn
  • grilovací koření

Návod na přípravu

 

Nakrájejte na silnější plátky slaninu, na kolečka špekáčky a klobásku, cibuli nakrájejte na kolečka, žlutou i červenou papriku na oplátky, česnek oloupejte, ponechejte celé stroužky. Pekáč lehce vymažte sádlem. Do něj pak skládejte za sebou špekáčky, papriku, klobásu, cibuli, slaninu, papriku. Jestli máte rádi více zeleniny, přidejte více papriky, cibule. Takto vyložte celý plech. Vše můžete ještě lehce posypat grilovacím kořením. Živáňskou zakryjte alobalem a pečte při 200 °C asi 50 minut. Pak odstraňte alobal a dopečte dozlatova během dalších 10 minut.

 

Zpět na recepty

Použité produkty