Bez lepku Vepřové Kuřecí Hovězí Tip na gril EAN Balení Spotřebujte do Náročnost Doba přípravy Vhodné na Ocenění Český výrobek Ocenění Český výrobek Ocenění Inovace Ocenění KLASA Ocenění Cechovní norma Ocenění Regionální potravina Ocenění Moravská brána
Objednávky ČR: 800 183 465581 698 129 / SR: 0800 042 026 Po-Pá 6.00-15.00 hod.

Zapečená paprika plněná slaninou

Složení

červená paprika

Váhalova slanina

kysaná smetana

sýr gouda nebo čedar

provensálské koření

sůl

Návod na přípravu

Papriky rozřízneme napůl a vybereme semínka a střed. Na kostičky nakrájenou slaninu smícháme s nastrouhaným sýrem a smetanou, aby vznikla hustá náplň. Okořeníme provensálským kořením a necháme odstát. Papriky naplníme směsí, rozložíme je na vymaštěný plech a ještě posypeme nastrouhaným sýrem. Zapékáme cca 20 minut při 180 °C, až sýr zezlátne. Podáváme s bagetou či topinkou.

Zpět na recepty

Použité produkty