Bez lepku Vepřové Kuřecí Hovězí Tip na gril EAN Balení Spotřebujte do Náročnost Doba přípravy Vhodné na Ocenění Český výrobek Ocenění Český výrobek Ocenění Inovace Ocenění KLASA Ocenění Cechovní norma Ocenění Regionální potravina Ocenění Moravská brána
Objednávky ČR: 800 183 465581 698 129 / SR: 0800 042 026 Po-Pá 6.00-15.00 hod.

Chřest s Váhalovou slaninou

Složení

Váhalova slanina nebo Valašský pršut (plátky)

zelený chřest

parmezán

sůl, pepř

olivový olej

Návod na přípravu

Chřest omyjte, odlomte dřevnaté konce a krátce ho povařte v osolené vodě, stačí 2-5 minut, aby zůstal křupavý. Poté ho zchlaďte ve studené vodě a osušte. Každý stonek obalte plátkem Váhalovy slaniny. Takto připravený chřest můžete podávat rovnou, nebo ho ještě krátce opečte na pánvi, aby slanina zezlátla a byla křupavá. Podávejte teplé, případně dochuťte pepřem a trochou parmezánu.

Zpět na recepty

Použité produkty